Contact

Terug naar homepage

Welkom bij het Datacenter & Cloud Dossier

Deze website geeft een uitgebreid inzicht in de datacenter-sector, beschrijft relevante ontwikkelingen van velerlei aard, en is bedoeld voor iedereen die werkt in de sector, maar ook voor de klanten van de datacenters, zoals Internet service providers en eindklanten die meer over hosting willen weten. Je vindt er uitgebreide gratis lijsten van aanbieders in deze waardeketen en een overzicht van de belangrijkste co-locatie datacenters en hostingbedrijven.

Naast achtergrond artikelen over de verschillende disciplines binnen de sector tref je ook een agenda van de belangrijkste events, congressen en beurzen aan, evenals een overzicht van de belangrijkste belangenverenigingen en een verklarende woordenlijst.

Als je bedrijf een dienst of product levert aan de datacenter- en cloud sector en onverhoopt niet vermeld staat in het dossier, laat het ons dan weten zodat we deze gegevens gratis kunnen publiceren op de website en in de volgende gedrukte uitgave. Wil je je vermelding eruit laten springen of adverteren, kijk dan onder adverteren voor mogelijkheden en tarieven. De redactie van het Datacenter & Cloud Dossier werkt graag samen met professionals uit de branche en houdt zich aanbevolen voor informatieve content (geen marketingverhalen!), onderzoekspublicaties en white papers. Neem hiervoor – maar ook voor actueel nieuws, persberichten, klant- en/of persevents – contact op met redactie@sellair.nl

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de twee wekelijkse nieuwsbrief

Volg ons op Twitter @datacenterdoss

Contact

Neem voor adverteren, advertorials en betaalde plaatsingen contact op met de sales afdeling van Sellair. Graag sturen we een mediakaart met alle mogelijkheden.

Vul het formulier in of stuur een email naar sales@sellair.nl

Sellair bv
Arendstraat 41
1223 RE Hilversum
Postbus 145
1400 AC Bussum
Tel: +31 35 642 3000
www.sellair.nl

===============================================================================================================================

Over Sellair bv

Sellair is de backoffice van Channel bv voor media management en exploitatie van de vier vakuitgaven Connexie Magazine, ChannelConnect, Telecom Magazine, ICT Update en de overige projecten zoals de SES Lync Community, de dossiers Distributie Dossier, Security Dossier, Datacenter & Cloud Dossier, VoIP Dossier en het Skype Hardware Dossier 2015. Sellair onderhoudt de abonneedatabase van Channel bv met ruim 35.000 adressen. Sellair verzorgt daarnaast ook de diensten zoals PR, event-marketing, social media ondersteuning, direct mail campagnes en media producties.

Wie zijn we ?

Sellair BV is een bureau voor media-exploitatie en biedt met een inhoudelijk samenhangend portfolio (print, AV en/of online) een goede propositie aan mediabedrijven, adverteerders en sponsors. Sellair richt zich vooral op uitgeefprojecten binnen ICT, telecom, entertainment, media, lifestyle en leisure. Sellair is een kennis- en netwerkbedrijf dat zich vooral heeft gespecialiseerd in de ICT- en telecombranche. Naast de redactie- en advertentie-exploitatie van de media die wij verzorgen leveren we ook consultancy en diensten voor contentmarketing en crossmediale campagnes in de sectoren waar we actief zijn.

Wat doen we?

Sellair ondersteunt opdrachtgevers onder meer bij:

– content marketing
– redactie exploitatie
– advertentie-acquisitie
– sponsor finding
– joint promotions
– media partnerships
– marktontginning

Sellair opereert in een uitgebreid netwerk waardoor ook de volgende disciplines onder handbereik zijn:

– uitgeefadvies
– uitgeefconcepten en – businessplannen
– cross mediaal denken en doen
– productie-advies pre press
– drukwerkbemiddeling
– database beheer

Contact

Sellair B.V., Arendstraat 41 ,1223 RE Hilversum

Postbus 145, 1400 AC Bussum
Tel: 035 – 642 3000

Contact